13 C
Medemblik
23 mei 2020 07:33
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Armani – I have always given my best and now i can finally rest.

MEDEMBLIK – Voor mij ben je al the best horse! Armani heeft vanaf zijn 5e jaar al verbening van het hoefkraakbeen in beide voorhoeven. Dat maakt dat hij al aardig wat pijnlijke periodes heeft doorgemaakt ondanks dat heeft hij nooit een stap verkeerd gezet en gaat hij altijd voor je door het vuur! Vanaf 2014 t/m eind 2017 heeft hij in de manege lessen gelopen en heeft hij aardig wat harten weten te stelen waaronder die van mij. In oktober 2017 heb ik hem gekocht want het werd fysiek te zwaar.

Nu mag hij eindelijk rusten en veel plezier beleven op het land met zijn maatjes! en af en toe genieten we nog lekker van een buitenritje! En daarom verdiend hij het om in het zonnetje gezet te worden op Horse Event!

Daarom hebben we zoveel mogelijk stemmen nodig om in de Top 5 te komen en dan mogen we naar het grootste paarden evenement van Nederland!

Stemmen kan via onderstaande link: https://www.besthorseaward.com/voting/eigenpaarden/?contest=photo-detail&photo_id=1298

Iedereen alvast bedankt!

Groetjes Anna

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook