Medemblik Actueel.

Column

Column Lorenza en Wiesje: Barcelona Express ‘de volgende bestemming’

“De volgende bestemmingen is….CHARMES”” en drie twee een daar gingen we weer. Met een grote groep van zon 25 teams vertrokken we richting de uitgang van camping naar de hoofdweg, waar het ene naar het andere team zo voor ons neus werden op gepikt.

Maar niet getreurd na zo’n 20 minuutjes hadden ook wij onze eerste ritje., die ons  3.19 Km verderop bij een tankstation heeft gedropt. Vanaf daar liften we verder met een nieuwe fan die de limousine voor ons wist stil te houden zodat wij onze challenge  konden uitvoeren. Helaas mochten we niet met hen mee rijden maar wel even een fotoshoot houden in de limousine.

De daarop volgende lift duurde wel even waardoor bij ons de moet in de schoenen zakte. Maar twee Bulgaren wisten ons te verassen en namen ons mee naar de volgende stop in Charleroi. Waarna de de reis weer een stuk sneller verliep.

Roos een jonge heldin uit Nederland dook op uit het niets en bracht ons zo een paar honderden kilometers verder helemaal tot over de grens naar Frankrijk, waar we werden afgezet bij een tankstation ZONDER WC! Bijna natte broekjes…

Maar daar kwam al snel verandering in toen daddy Patrick ons wel even wilde verder brengen.  We werden getrakteerd op een ivethea en 7upje en een wc bezoekje.

Ook konden we onze telefoons op laden. Op het punt waar hij ons wilde afzetten kwamen we nog een team uit België tegen dat al een uur stond te wachten. De meneer vond het zo sneu  dus hopla ook zij mochten met ons mee verder reizen.

Omdat het al laat was bracht  Patrick ons als verrassing toch maar helemaal door naar de camping in Charmes. Om hem te bedanken hebben we hem op een drankje getrakteerd en afgesproken om een keertje langs te komen  naar zijn boot-restaurant in Parijs.

Om 21:30 konden wij eindelijk aan ons avondeten beginnen, daarna nog gefeest tot half 1 en dan snel ons bed in om klaar te zijn voor de volgende dag.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook