6.6 C
Medemblik
23 november 2020 20:32
Medemblik Actueel.

Lorenza en Wiesje zijn er klaar voor.. (foto aangeleverd)

Column Lorenza en Wiesje: Dag voor de start van de Barcelona Express

WESTFRIESLAND – Ze zijn 18 (Wiesje Groot uit Bovenkarpsel) en 19 ( Lorenza Blokker uit Abbekerk) en samen doen zijn met 300 andere teams uit Nederland, België en Frankrijk mee aan de uitdaging, de “Barcelona Express.” Speciaal voor Medemblik Actueel zullen zij ons zoveel mogelijk op de hoogte houden van hun reis naar Barcelona. Vandaag de aftrap.

Met onze volle backpacks en kriebels in de buik zijn we gisteravond, vrijdag 12 juli, met de trein en de metro ( waar we net aan door de poortjes heen paste met onze grote tassen)  vertrokken uit Hoorn naar Amsterdam waar we ons laaste nachtje voor de start mochten vertoeven.

Het is nu kwart voor acht. Over een half uurtje vertrekken we richting het Museumplein waar we om 9.00 uur moeten verzamelen. Hier zullen zij ons mee informatie geven over de regels en waar we op moeten gaan letten.

Vandaag is nog voor spek en bonen omdat de teams uit Nederland anders een dag voor zouden lopen op de teams uit Frankrijk en België.

Wij hebben er zin in en zijn klaar voor de start!

We houden jullie op de hoogte!

Xx Wiesje en Lorenza.

[signoff]

Reageren via facebook