20.4 C
Medemblik
4 augustus 2020 16:49
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: toenemende kans op buien mogelijk met onweer

MEDEMBLIK – De regen viel donderdagochtend overvloedig in grote delen van Noord-Holland, maar de verschillen waren groot, op sommige plaatsen viel ruim 30mm terwijl op andere plaatsen er een paar millimeter is gevallen.

Vandaag begint niet zo als donderdag met regen maar krijgen wij zelfs soms nog even de zon te zien. Maar vanuit het westen komt er een front met regen en mogelijk ook onweer naar onze regio en die zorgt voor lokaal weer de nodige millimeters aan neerslag. De temperatuur loopt op naar 20 graden bij een matige, tijdens en (onweers)bui vrij krachtige wind.

Tekst loopt door onder de animatie

Zaterdag is er in de ochtend nog kans op wat neerslag maar de rest van de dag is het droog, er zijn wel veel wolken en met 18 graden is het fris voor de tijd van het jaar. Ook zondag gaat een frisse dag worden, lokaal zal de 17 graden nog maar amper gehaald gaan worden. De wind waait op beide dagen uit het noorden/noordwesten en is overwegend matig van kracht.

Na het weekend blijven wij t/m dinsdag met temperaturen onder normaal te maken houden door aanvoer van koude lucht uit het noorden/noordwesten, wel is het droog maar ook veel bewolking. Vanaf woensdag gaat de wind de zuidoosthoek op zoeken en dat is dan ook direct te merken aan de temperatuur, die zoekt weer de goede kant van de 20 graden op

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?