13.7 C
Medemblik
25 september 2020 03:08
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: vrij veel bewolking en frisjes

MEDEMBLIK – Het verschil met de zomer van 2018 is enorm, gingen we toen richting een recordbrekende hittegolf, de zomer van 2019 lijkt eerder te koel te gaan verlopen, zeker voor de maand juli.

Vandaag hebben wij te maken met vrij veel bewolking maar zo nu en dan zal er ook een glimpje van de zon te zien zijn.  De middagtemperatuur blijft vanmiddag steken bij 17 á 18 graden waar 20 á 21 graden normaal is. De wind waait uit het noorden/noordwesten en is overwegend matig van kracht. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 12 graden.

Tekst loopt door onder de animatie

Ook de rest van de week ziet het er nu bepaald niet echt zomers uit, het woordje herfst komt eerder in de buurt. Maandag in de ochtend kans op wat lichte neerslag, al zal de meeste neerslag onderweg alweer verdampen en ons niet eens bereiken, veel bewolking met soms wat zonneschijn en een middagtemperatuur van hooguit 16 á 17 graden.

Dinsdag niet veel beter, nog steeds zorgt de noord/noordwestelijke wind voor aanvoer van frisse lucht van boven de Noordzee richting onze regio waardoor het ook dinsdag niet veel warmer dan een graad of 18 gaat worden, wel blijft het zo goed als droog.

Woensdag is het met 19 graden een tikkeltje warmer maar nog steeds onder normaal voor de tijd van het jaar, de zon zullen wij waarschijnlijk deze dag niet te zien gaan krijgen, een dicht gebied met wolken komt boven onze regio te hangen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?