Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – overwegend zonnig

MEDEMBLIK – Vandaag is het overwegend zonnig, maar een enkel stapelwolkje kan zo nu en dan even de zon verhullen. De middagtemperatuur loopt op naar 19 á 20 graden bij een matige wind uit het oosten. Later op de dag komen er vanuit het oosten wel meer wolken onze regio binnen maar het blijft droog. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 9 graden.

Na het weekeinde een mix van zonneschijn, wolkenvelden en op maandag en dinsdag wellicht een enkele bui. Het wordt 18 tot 19 graden. Vanaf woensdag iets hogere maxima. Vanaf donderdag neemt de onstabiliteit weer toe. Er kan dan wat lichte neerslag vallen maar grote hoeveelheden zullen dit niet zijn.

Vanaf vrijdagmiddag trekt de bewolking dicht en gaat het frequenter regenen en kan er lokaal tot 5mm vallen. Op termijn lijkt oktober nat te beginnen en zeker de eerste 1.5 week onstabiel met regelmatig neerslag te voltrekken.

Reageren via facebook