Medemblik Actueel.

Algemeen

Voor het eerst in 177 jaar ‘Prins Hendrik’ op de Rondom zondag!

[adrotate group="2"]

MEDEMBLIK – Op vrijdag 7 juni heeft de ledenvergadering van Harddraverijvereniging Prins Hendrik goedkeuring gegeven voor het eenmalig organiseren van een activiteit op de zondag voor de Harddraverij van 2019.

Stichting Rondom was op zoek naar een nieuwe activiteit na de wielerronde. Tijdens een overleg tussen beide besturen heeft ‘Prins Hendrik’ aangeboden om eenmalig een activiteit te organiseren op zondag 15 september van 13:30 tot 15:00 uur.

Hans Nipshagen, van de draverijvereniging zegt tegen Medemblik Actueel : ,,Nu de de leden van ‘Prins Hendrik’ akkoord zijn gegaan gaat het bestuur van de harddraverijvereniging keihard aan de slag om geweldige publiekstrekkers naar Medemblik te halen. Voor het eerst in 177 jaar ‘Prins Hendrik’ dus op de Rondom zondag!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook