Een klein meisje in Wervershoof is verdrietig, iemand heeft haar step kapot gemaakt

WERVERSHOOF – Ineens was de step weg, gestolen vanaf het schoolplein waar het dochtertje van Kim Laske op school zit. Toen zij dinsdag onder de middag met haar step naar huis wilde steppen was hij verdwenen. Eerst werd er gedacht aan een per ongeluk actie maar nu lijkt het er toch veel meer op dat dit bewust is gedaan.

En waarom. Wat is er nu leuk aan om de step van een klein meisje te vernielen en dat meisje zeer verdrietig maken. Een paar dagen later het bericht dat de step in de bosjes is teruggevonden, gesloopt en wel zodat het dochtertje van Kim Laske er niets meer aan heeft.

Daarom even een oproep, weet u wie dit gedaan heeft, heeft u gezien wie dinsdagmiddag vanaf basisschoo de Schelp met deze step liep, neem dan even contact op met Kim Laske, dan kan zij dit, of deze personen erop aanspreken en een schadevergoeding eisen.

[signoff]

Reageren via facebook