14 C
Medemblik
24 mei 2020 14:42
Medemblik Actueel.

Tessa Neefjes wint 66e criterium van Papendrecht

WERVERSHOOF – Tessa Neefjes heeft de 66e criterium van Papendrecht op haar naam geschreven. De afgelopen zaterdag gereden criterium wist zich verzekerd van een groot aantal toppers bij de dames, in totaal deden 50 dames mee aan het criterium van Papendrecht, die streden om de Grote Prijs Shipping Factory.

Na een zeer spannende race die bol stond van de demarrages werd de strijd uiteindelijk toch nog beslist in een eindsprint waar Tessa Neefjes als eerste haar wil over de meet wist te krijgen voor Hanneke Mulder en Minke Slingerland.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook