Wat eten wij vandaag: Aspergesalade met garnalen en radijs

Aspergesalade met garnalen en radijs

Wat eten wij vandaag: Aspergesalade met garnalen en radijs Wat eten wij vandaag: Aspergesalade met garnalen en radijs Het recept uitprinten
Aantal personen: 4 Kooktijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 500 g groene asperges
  • 4 stengels bleekselderij, in smalle boogjes
  • 1 bosje radijsjes, in dunne plakjes
  • 200 g grote garnalen, roze
  • 1 el platte peterselie, fijngehakt
  • 3 el olijfolie, voor de dressing
  • 50 ml sinaasappelsap, voor de dressing
  • 1 tl mosterd, voor de dressing

Instructies

  1. Schaaf de asperges van boven naar beneden in lange dunne slierten en bestrooi ze met zout. Schep de aspergelinten om met de bleekselderij, radijs en garnalen.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing en schep door de salade. Bestrooi met de peterselie.

Opmerkingen

Lekker met gebakken aardappeltjes

Reageren via facebook