Grote zoektocht naar vermiste Poolse Medemblikker Marcin Dmytryszyn

MEDEMBLIK/WIERINGERWERF – Een groep van een kleine 20 personen waaronder zelfs mensen speciaal uit Polen waren overgekomen, is er afgelopen zondag in de Wieringermeer gezocht naar de vermiste Poolse Medemblikker Marcin Dmytryszyn.

Marcin is al sinds 26 maart vermist toen hij rond kwart over zeven in de ochtend werd gezien bij het Shell Tankstation langs de A7 in Wieringerwerf.  Eind vorige week kwam er een update van het bericht toen duidelijk werd dat Marcin slachtoffer van diefstal is geworden voor zijn vermissing en mogelijk niet in het bezit van papieren is om zich te legitimeren. . Diverse mensen zeggen dat ze hem op 29 april nog hebben gezien op de Noorderdijkweg in de Wieringermeer.

De zoektocht begon in het politiebureau van Wieringerwerf waar vrienden en  mensen die wilden meezoeken naar Marcin zich verzamelden.  De groep werd opgedeeld in twee kleinere groepjes waarna de zoektocht door vrijwel het grootste deel van de Wieringermeer heeft plaatsgevonden.

Vrienden van Marcin blijven positief, mogelijk is hij te voet naar Polen vertrokken maar ze zijn wel bang dat hem mogelijk ook iets is overkomen.

Mocht je hem gezien hebben, heb je informatie over zijn verblijf neem alstublieft contact met de politie onder de telefoonnummer: 0800-6070

  • Naam:Marcin Dmytryszyn
  • Geboortedatum:24-08-1992
  • Huidige leeftijd:26
  • Lengte:180 cm
  • Haarkleur:Zwart
  • Oogkleur:Blauw/Groen
  • Geslacht:Man
[signoff]

Reageren via facebook