4.5 C
Medemblik
28 november 2020 11:15
Medemblik Actueel.

Poolse zwerver al maanden gezocht door zijn familie

ONDERDIJK – De op het Nesbos bivakkerende Poolse zwerver blijkt al maanden lang te worden gezocht door zijn familie in Polen. Zijn zus verteld aan Medemblik Actueel dat het gaat om haar oudere broer Sebastian Petryka.

Door het bericht afgelopen maandag op de website van Medemblik Actueel is het balletje pas echt gaan rollen en zijn wij achter zijn naam gekomen en ook dat hij hulp nodig heeft. Zijn zus verteld dat haar broer gezondheidsproblemen heeft en voor een behandeling naar een psychiatrisch ziekenhuis moet. 

Lees ook: Poolse man neemt intrek in Hotel Nesbos

De gemeente Medemblik is ook sinds vandaag nu van deze feiten op de hoogte en heeft met spoed de instanties die hierover gaan opdracht gegeven met de zus in Polen in contact te gaan treden om tot een oplossing te komen. 

De vrouw maakt zich ernstige zorgen over haar broer en zijn gezondheid en hoopt dat haar broer zo snel mogelijk geholpen gaat worden.

Reageren via facebook