Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik: droog, wolken en zon

MEDEMBLIK – Daar was dan eindelijk zondagavond de lang verwachte regen, gemiddeld viel er in onze regio 9mm maar lokaal enkele mm’s meer. Zo werd door ons weerstation ruim 11mm afgetapt.  Vandaag ziet het weerbeeld er een stuk anders uit dan de afgelopen dagen. Vooral de temperatuur blijft achter bij de 19 á 20 graden van afgelopen weekend, vanmiddag wordt het hooguit 16 á 17 graden. Er is veel bewolking maar zo nu en dan zal toch ook de zon tevoorschijn komen. Het blijft wel zo goed als droog en de wind waait uit het westen en is matig soms even vrij krachtig van kracht.

Dinsdag is het overwegend zonnig maar met 14 graden aan de frisse kant, de wind waait uit het noorden en is matig van kracht maar neemt wel koude lucht met zich mee van boven de Noordzee waar het water nog koud is.

Na dinsdag krijgewn wij woensdag te maken met enekel buien, vooral in de middag neemt de kans op een bui toe. Overdag 16 graden en een matige wind uit het zuidwesten. Donderdag ook buien maar toch ook wat ruimte voor de zon, overdag 17 graden en de matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook