Koninklijk Fanfarekorps West-Frisia Twisk wint zilver tijdens het 24e Gouden Spiker Festival in Ureterp

TWISK – Op  het 24e Gouden Spiker Festival  in Ureterp afgelopen zaterdag,  heeft Koninklijk Fanfarekorps West-Frisia o.l.v. van Lieuwe de Jong de Zilveren Spiker  veroverd  in de 3e divisie Fanfare, en ook de 2e prijs voor het verplichte werk Alpina Saga van Thomas Doss.

Het programma wat ten gehore werd gebracht moest  bestaan  uit een Mars, Koraal, solistisch werk en een verplicht werk.  Er waren prijzen te verdelen voor beste solist, verplicht werk en programma. Tijdens het Spiker Festival werd er blind gejureerd door de componisten Jan de Haan en Rob Goorhuis.

West Frisia heeft het volgende programma ten gehore gebracht:

  1. Picardy Hymne – lied 280 arr. Jan de Haan (koraal)
  2. Alpina Saga – Thomas Doss (verplicht werk)
  3. Don’t mock Baroque – Wilfred Shadbolt (solostuk Euphoniums/Baritons)
  4. Olimpica – Giovanni Orsomando (mars)

[signoff]

Reageren via facebook