Weerbericht Medemblik: bewolkt maar het blijft wel zo goed als droog

MEDEMBLIK – Ook vandaag overheerst de bewolking waaruit waarschijnlijk geen neerslag gaat vallen maar het is niet helemaal uitgesloten dat er lokaal een spatje regen merkbaar is. Met 15 graden is het gewoon te koud voor de tijd van het jaar en de matige soms vrij krachtig wind waait uit het noorden/noordwesten.

Woensdag ziet het er weer allemaal wat vrolijker uit, nog wel frisjes met 15 graden maar de zon zal ook weer te zien zijn. De wind draait naar wat meer naar het westen en is net zoals vandaag overwegend matig tot vrij krachtig van kracht.

Na woensdag neemt de kans op neerslag langzaam aan toe, donderdag nog een dag met bewolking en zon maar in de nacht naar vrijdag kan er al een spatje neerslag vallen, deze buien zetten zich door op de vrijdag, dan is de kant op een bui 50%. De wind is ondertussen gedraaid naar het zuidwesten en is zwak tot matig van kracht.

[signoff]

Reageren via facebook