Medemblik Actueel.

Feest in Medemblik, Mevrouw Moeskops 100 jaar en 2 echtparen 60 en 65 jaar getrouwd

NIBBIXWOUD – Afgelopen 15 mei stond Nibbixwoud op zijn kop vanwege de verjaardag van mevrouw Moeskops, die is maar liefst 100 jaar jong geworden, en ondanks haar leeftijd nog volop genietend van het leven.

Maar daar bleef het niet bij, het echtpaar Weverink-Bloemendaal uit Andijk vierden op 16 mei hun 60-jarig huwelijksfeest en 10 dagen daarvoor ook in Andijk vierde het echtpaar Butterman-Haak hun 65-jarig huwelijksfeest.

De burgemeester en wethouders Harry Nederpelt en Dirk Kuipers brachten de gelukkigen een bezoekje om een prachtige bos bloemen te overhandigen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook