16.4 C
Medemblik
21 mei 2020 01:12
Medemblik Actueel.

Tien jaar geleden wilde Pieter Ratten nog dj worden.. hoe anders kan het lopen

MEDEMBLIK – Als 14-jarige puber wilde Pieter Ratten dolgraag DJ worden, maar zijn carriëre nam een andere wending. Nu is Pieter Ratten eigenaar van P-S-L, een bedrijf dat licht en geluid verhuurd en niet meer weg te denken is in Noord-Holland.

Aankomende 17 mei viert Pieter samen met zijn crew het 10-jarig bestaan van zijn bedrijf met een open huis in zijn nieuwe onderkomen aan de Aambeeld 11 in Medemblik. Iedereen is welkom tussen 13.00 en 21.00 uur waar onder het genot van een hapje en drankje een kijkje kan worden genomen bij het bedrijf van Pieter Ratten.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook