Medemblik Actueel.

Bedrijven

Tien jaar geleden wilde Pieter Ratten nog dj worden.. hoe anders kan het lopen

MEDEMBLIK – Als 14-jarige puber wilde Pieter Ratten dolgraag DJ worden, maar zijn carriëre nam een andere wending. Nu is Pieter Ratten eigenaar van P-S-L, een bedrijf dat licht en geluid verhuurd en niet meer weg te denken is in Noord-Holland.

Aankomende 17 mei viert Pieter samen met zijn crew het 10-jarig bestaan van zijn bedrijf met een open huis in zijn nieuwe onderkomen aan de Aambeeld 11 in Medemblik. Iedereen is welkom tussen 13.00 en 21.00 uur waar onder het genot van een hapje en drankje een kijkje kan worden genomen bij het bedrijf van Pieter Ratten.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp