Happy Together bij BillyBird Park Hemelrijk (Foto: Billybird)

Medemblik in trek bij exploitant recreatieparken

MEDEMBLIK – BillyBird® Facilities uit Volken heeft haar blik laten vallen op de gemeente Medemblik om hier een recreatiepark te starten. Het bedrijf heeft al twee andere recreatieparken, BillyBird Hemelrijk in Volkel en BillyBird Park Drakenrijk in Beesel.

Onderlinge banden verstevigen

Het bedrijf ziet een recreatiepark als een middel om de gasten de onderlinge band te laten verstevigen en zeggen dat een recreatiepark geen doel is maar een middel. En nu vragen ze aan de gemeente Medemblik of zij willen meewerken een geschikte locatie te vinden voor een derde park.

Als de plannen doorgaan dan zal het recreatiepark dichtbij het Vooroever of bij de Groote Vliet komen te liggen omdat één van de eisen van het bedrijf is dat er waterrecreatie mogelijk moet zijn.

 

Reageren via facebook