Shooterz sluit zaak in Hoorn, Medemblik blijft gewoon open

MEDEMBLIK – Dat laat eigenaresse Samantha van Drie weten via haar Facebookpagina. van Drie schrijft aan haar volgens op Facebook dat zij na 15 jaar Shooterz in Hoorn gaat verlaten, deze week de deuren definitief sluit maar doorgaat met Shooterz in Medemblik.

van Drie schrijft: ,,Ik sta achter de horeca die ik voerde en niet achter de horeca van het nieuwe nu. Geld verdienen in de 1.5 meter samenleving zie ik niet gebeuren met een hoge huur en andere vaste lasten. 13 personen mogen er naar binnen als ik mij aan de nieuwe regels houd.
Niemand weet hoe lang deze situatie nog duurt en als je zoveel geld achteruit rent elke maand moet ik mijn verantwoordelijkheid nemen. Zakelijk de beste keuze maar persoonlijk zeker niet. Liefdes verdriet…. dat je niets kan eten en niet kan slapen en je hele lijf zeer doet…. Zo voelt deze keus. Maar uiteindelijk wordt dat minder en kan ik door met SHOOTERZ MEDEMBLIK.

Als slot bedankt van Drie het coronavirus die heel veel leed veroorzaakt onder de horeca in Nederland.

Reageren via facebook