11.8 C
Medemblik
25 september 2020 21:14
Medemblik Actueel.

Hein Raat: ‘De laatste minuut van Ajax’ is een dure geworden.

MEDEMBLIK – Niemand had na dit kunnen raden, een wedstrijd die in de allerlaatste seconde nog uit handen wordt gegeven maar in de wedstrijd van Ajax tegen Tottenham gebeurde het toch met als resultaat dat de actie van Hein Raat ook een bizarre wending kreeg.

Woensdag kwam Hein met de ajax-tompoucen-actie dat bij verlies hij het aankoopbedrag zou terugbetalen. Na de 1-0 leek het dus al klaar te zijn, die zit in de knip en bij 2-0 werd het helemaal feest, tot de tweede helft begon was alles in kannen en kruiken. Maar wat kan een wedstrijd een bizar verloop krijgen. Hein zegt er zelf over: ,,als het nu een fout van de scheidsrechter was, een onterecht gegeven vrijetrap, nee dit is door Ajax zelf weggeven in de tweede helft.”

En dus vandaag, bonnetjesdag bij Bakkerij Raat in Medemblik. In totaal kwamen een kleine twintig mensen met het aankoopbonnetje hun geld terughalen. Hein laat weten aan Medemblik Actueel gewoon door te gaan met dit soort acties, eerder had hij ook al zo’n actie toen het Nederlands Elftal moest voetballen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?