17.1 C
Medemblik
23 mei 2020 19:44
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Weerbericht Medemblik – kans op buien met onweer

MEDEMBLIK – De zon zullen wij vandaag minder vaak te zien krijgen als dinsdag, de bewolking overheerst vandaag en uit deze bewolking gaan wat buien vallen en tijdens een bui is een enkele klap onweer niet uitgesloten. De middagtemperatuur loopt op naar 11 graden en daalt naar 5 graden in de nacht naar donderdag. De wind is overwegend matig van kracht maar tijdens een bui trekt de wind aan naar vrij krachtig en waait uit het zuid/zuidoost later draaiend naar zuidwest.

Donderdag is ook nog een natte sobere grijze dag met af en toe wat zoen, met 14 graden is het weer wat warmer dan vandaag en de wind is ook een stuk minder aanwezig en waait uit het zuidwesten ,in de avond/nacht draaiend naar west.

Vrijdag ziet er weer wat zonniger uit maar ook dan zijn er perioden dat de wolken de zon verhullen, het blijft wel zo goed als droog al is een enkel drupje regen niet uitgesloten, overdag 12 graden en in de nacht naar zaterdag dalend naar 6 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook