Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – grijs en vanavond/nacht een vrij harde wind

MEDEMBLIK – Op de laatste dag van 2018 blijft het de gehele dag zwaar bewolkt en zal de wind tegen de avond ook nog gaat toenemen in kracht. Met de temperatuur zit het wel goed, vanmiddag rond de 9 graden en tijdens oudjaarsnacht rond de 7 graden.

Nieuwjaarsdag is er kans op regen en kunnen wij als het meezit ook nog een glimpje van de zon waarnemen. Er staat een vrij krachtige tot krachtige wind die uit het noordwesten gaat waaien. Overdag 9 graden en in de nacht naar woensdag dalend naar 5 graden.

Tekst loopt door onder de afbeelding (klik erop voor een grotere weergave)

Woensdag/donderdag en vrijdag zijn wederom grijze dagen met veel bewolking, laaghangende nevel en een temperatuur van overdag rond de 6 á 7 graden en in de nachten rnd de 5 graden. De wind is op woensdag vrij krachtig, donderdag en vrijdag matig tot vrij krachtig en waait uit het noorden tot noordwesten.

Kijken wij even verder vooruit in de maand januari of er zicht is op een winterse periode, dan kunnen wij kort zijn,  nee. De temperatuur overdag blijft zo rond de 7 graden schommelen en in de nachten rond de 4 á 5 graden, de wind waait hoofdzakelijk uit de west/noordwesthoek en is matig tot vrij krachtig.

Het weer op de voet volgen? Kijk op de website van ons weerstation.

 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook