Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – grijs begin maar later opklaringen en zonnige perioden

MEDEMBLIK – De dag start aanvankelijk met veel bewolking waar zelfs nog een spatje regen uit kan vallen maar tegen het einde van de ochtend gaat de bewolking wat breken en vanmiddag zullen wij de zon ook te zien krijgen. De middagtemperatuur loopt op naar graad of 11 á 12 bij een meest matige wind, 3Bft, die waait uit het oosten/zuidoosten.

Dinsdag tapt het weer uit een heel ander vaatje, dan gaat de temperatuur snel richting de 16 á 17 graden dankzij een strakke zuidoostelijke wind die warme lucht uit het zuiden van Europa aanvoert. Er is wel veel bewolking maar de zon zal toch zo nu en dan ook te zien zijn.

Het weerbericht gaat verder onder de afbeelding

Na dinsdag is het woensdag ook nog een vrij bewolkte dag, overdag 14 graden met een matige zuidelijke wind. Donderdag schijnt de zon volop maar is het met 12 graden wel weer een stukje frisser al is 12 graden vrij normaal voor deze tijd van het jaar.  Vrijdag weer wat meer bewolking.

In het weekend draait de wind naar het zuidwesten en komt er een storing onze kant op die voor wat neerslag gaat zorgen.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation

 

Reageren via facebook