12.5 C
Medemblik
4 augustus 2020 04:27
Medemblik Actueel.

Gemeenteraad beslist bij begrotingsoverleg 2020 over invulling sporthal Wognum

WOGNUM – Dat Wognum een tweede (semi)permanente sporthal gaat krijgen is sinds de raadsvergadering van 25 april nu wel duidelijk, vrijwel de gehele gemeenteraad stemde voor een (semi)permanente sporthal en niet voor een tijdelijke opblaashal.

Haalbaarheidsonderzoek extra sporthal Wognum

Tijdens deze vergadering werd ook besloten om een “haalbaarheidsonderzoek” naar een extra sporthal in Wognum te doen waar bij vooral moet worden gekeken naar een volwaardige sporthal, uitgerust voor breedtesport en die niet voor commerciële doeleinden mag worden gebruikt en alle Wognumse binnensportverenigingen moet kunnen huisvesten.

Ook de gymzaal aan de Sportlaan blijft behouden, of in ieder geval zolang er nog geen duidelijkheid is over het lange termijn accomodatie beleid van de gemeente Medemblik. Over de beheersvorm zullen in samenspraak met de zaalsport-verenigingen afspraken worden gemaakt met de huidige beheerders.

Bij de begrotingsoverleg over de begroting 2020 zal de gemeenteraad defintief een bedrag reserveren voor de bouw en inrichting van de nieuwe (semi)permanente sporthal in Wognum.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?