Telersvereniging Opperdoezer Ronde maakt zich geen zorgen na uitspraak rechter

OPPERDOES – De Telersvereniging Opperdoezer Ronde maakt zich totaal geen zorgen over de uitspraak van de rechter en de toekomst van de Telersvereniging Opperdoezer Ronde. Tegen NH Nieuws vertelt Dirk Zwaan van de telersvereniging dat ze 1 specifiek woordje in de statuten hebben aangepast.

In de statuten van de Telersvereniging Opperdoezer Ronde staat dat elk lid ‘geacht is’ om de Opperdoezer Ronde af te nemen bij de Telersvereniging Opperdoezer Ronde, dit hebben ze nu aangepast naar ‘verplicht is’.

Lees ook: Opperdoezer Pieperrel beslecht, Cees Kee wint zaak tegen telersvereniging

De bestuursrechter sprak woensdag in het voordeel van teler Cees Kee omdat hij niets verplicht was als lid van de vereniging. Ook de boete van 100.000 euro die Kee zou moeten betalen aan de vereniging is van tafel geveegd door de bestuursrechter. Ondertussen maakt de Telersvereniging Opperdoezer Ronde zich geen zorgen voor de toekomst, Dirk Zwaan zegt dat Opperdoes een uniek iets in handen heeft wat nergens verbouwd mag worden, dus echt zorgen maakt hij zich niet.

[signoff]

Reageren via facebook