Jumbo wil net zoals DEEN ook gewoon weer na 20:00 uur alcohol verkopen

ZWAAGDIJK – De supermarktketen van Jumbo wil net zoals DEEN gewoon weer na 20:00 uur alcohol kunnen verkopen, dit zegt de woordvoerder van Jumbo. Door het verbod op te heffen komen klanten weer beter verspreidt over de dag en avond hun boodschappen doen volgens Jumbo.

Lees ook: DEEN maximaal open in december, mits medewerking overheid en gemeenten

Het overkoepelende orgaan van de supermarkten in Nederland, CBL wilde twee weken geleden alweer af van het verbod op verkoop van alcohol na 20:00 uur, maar volgens een woordvoerder van Economische Zaken is het een onderdeel van de besluitvorming van aankomende 8 december en wordt er niet op vooruitgelopen. Tot die tijd blijft het verbod staan en mogen supermarkten na 20:00 uur geen alcoholische dranken meer verkopen.

Reageren via facebook