DEEN Supermarkten sluiten om 20.00 uur de deuren door de avondklok

MEDEMBLIK – Door de avondklok die vanaf morgen (zaterdag) 23 januari tussen 21.00 en 04.30 uur gaat gelden sluit DEEN haar supermarkten elke dag om 20.00 uur.. De winkels t/m 9 februari open tussen 07.00 en 20.00 uur.

DEEN volgt hiermee de aanwijzing van het kabinet die om de coronacrisis sneller te bedwingen de avondklok heeft ingevoerd. Brancheorganisatie CBL zegt in een reactie op de avondklok: “Supermarkten sluiten tussen 20.00 en 20.15 uur de deuren, maar de logistieke kant, distributiecentra, transport, vulploegen in de winkels, wel gewoon werken wel door en kunnen gewoon naar huis als de avondklok is ingegaan.

Ook rekent de brancheorganisatie CBL erop dat de besteldiensten ook op volle kracht kunnen doorgaan met het bezorgen van de boodschappen.

Reageren via facebook