Medemblik Actueel.

Voetbal

FC Medemblik stijgt naar 4e plaats na simpele zege op DWB 1

MEDEMBLIK – FC Medemblik 1 blijft bovenin meedoen in de 4e klasse A. De goede reeks kreeg een vervolg in de wedstrijd tegen DWB 1 die na een 2-1 ruststand uiteindelijk afgetekend met 4-1 werd gewonnen.Aanvankelijk hielden de beide ploegen elkaar goed in evenwicht en toen Alex Bankras na 20 minuten de score opende voor DWB (0-1) leek het een lastige middag te gaan worden voor FC Medemblik 1. De stand werd echter snel gelijk getrokken toen Jurre Woudenberg de DBW-doelman met een subtiele voetbeweging kansloos liet (1-1). Vervolgens was het Joey Barendse die FC Medemblik met een voorsprong liet rusten (2-1).

In de tweede helft had FC Medemblik de wedstrijd volledig onder controle en was het invaller Niels Koster die de wedstrijd na 10 minuten op slot gooide (3-1). DWB 1 was niet bij machte nog iets terug te doen en uiteindelijk mocht Milco Leijen vanaf 11 meter (hij was zelf gevloerd)  de 4-1 eindstand op het scorebord zetten.

Door deze uitslag blijft FC Medemblik 1 op de 4e plaats van de ranglijst en doet het nog steeds mee in de strijd om de 2e periodetitel.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp