Medemblik Actueel.

Voetbal

FC Medemblik stijgt naar 4e plaats na simpele zege op DWB 1

MEDEMBLIK – FC Medemblik 1 blijft bovenin meedoen in de 4e klasse A. De goede reeks kreeg een vervolg in de wedstrijd tegen DWB 1 die na een 2-1 ruststand uiteindelijk afgetekend met 4-1 werd gewonnen.Aanvankelijk hielden de beide ploegen elkaar goed in evenwicht en toen Alex Bankras na 20 minuten de score opende voor DWB (0-1) leek het een lastige middag te gaan worden voor FC Medemblik 1. De stand werd echter snel gelijk getrokken toen Jurre Woudenberg de DBW-doelman met een subtiele voetbeweging kansloos liet (1-1). Vervolgens was het Joey Barendse die FC Medemblik met een voorsprong liet rusten (2-1).

In de tweede helft had FC Medemblik de wedstrijd volledig onder controle en was het invaller Niels Koster die de wedstrijd na 10 minuten op slot gooide (3-1). DWB 1 was niet bij machte nog iets terug te doen en uiteindelijk mocht Milco Leijen vanaf 11 meter (hij was zelf gevloerd)  de 4-1 eindstand op het scorebord zetten.

Door deze uitslag blijft FC Medemblik 1 op de 4e plaats van de ranglijst en doet het nog steeds mee in de strijd om de 2e periodetitel.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X