19 C
Medemblik
20 september 2020 15:38
Medemblik Actueel.

Hattrick Ardine Tijsseling in wedstrijd tegen titelkanidaat Winkel VR1

MEDEMBLIK – De vrouwen van FC Medemblik zijn boven zichzelf uitgestegen door tegenstander Winkel VR1 kansloos te verslaan. Na een ruststand van 0-0 speelde FC Medemblik haar beste wedstrijdhelft van dit seizoen en won het uiteindelijk met maar liefst 6-0!

Vooraf was de situatie duidelijk. Bezoeker Winkel VR1 is volop in de race voor het kampioenschap en stond qua verliespunten zelfs bovenaan. Omdat de uitwedstrijd in Winkel eerder dit seizoen met maar liefst 7-0 verloren werd zou het een moeilijke wedstrijd worden voor FC Medemblik VR1. Hoe anders zou het lopen.

In de eerste helft had FC Medemblik al een licht overwicht maar kwam het nog niet tot doelpunten. In de tweede helft gingen de Medemblikse vrouwen helemaal los. Het was aanvoerster Madelon Keet die het voortouw nam en de score opende met een halve voorzet. Dit was het sein voor een doelpuntenfestijn. Ardine Tijsseling (3x) en Gabriella Stroet (2x) zorgden voor de onverwachte maar verdiende 6-0 eindstand.

Door de goede reeks na de winterstop is FC Medemblik VR1 met nog drie wedstrijden te spelen gestegen naar de zesde plaats op de ranglijst. Behoud van de 2e klasse is daarmee bijna veilig gesteld en het team doet zowaar een gooi naar de tweede periodetitel.

Op 5 mei gaat FC Medemblik VR1 op bezoek bij het onderaan staande WVC VR1.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?