Medemblik Actueel.

Voetbal

Voetballers Andijk zaterdag 3 als VIP’s bij AZ

Andijk – Zaterdag 21 februari was een bijzondere dag voor de spelers van Sporting Andijk zat. 3. Zij werden door AZ-coryfee Oscar Moens met de spelersbus van AZ opgehaald en kregen vervolgens een VIP-behandeling in het stadion, met onder andere een rondleiding en een diner in de Amstel Lounge. De mannen waren goed herkenbaar in de door AZ beschikbaar gestelde sjaals en shirts met eigen naam!

De wedstrijd AZ- Groningen werd bekeken vanuit speciaal gebouwde Amstel-kroeg in het midden van de hoofdtribune. AZ en Amstel nodigden Sporting Andijk 3 uit om plaats te nemen in de speciaal gebouwde kroeg en bezorgde hen een unieke belevenis.

De heren van Sporting Andijk wonnen deze behandeling omdat zij het AZ voetbaluitje bij AZ hadden geboekt.

Reageren via facebook