9.3 C
Medemblik
27 oktober 2020 03:34
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnig maar in de middag ook kans op bewolking

MEDEMBLIK – Om het weer hoeft u vandaag niet binnen te blijven, het gaat vandaag een heerlijke voorjaarsdag worden met volop zon alleen kan er tegen het einde van de middag wat bewolking binnenkomen drijven. De middagtemperatuur loopt op naar 19, lokaal 20 graden bij een meest matige wind die uit het oosten/noordoosten waait.

Maandag is ook nog een mooie lentedag al neemt in de middag de bewolking toe en kan er ’s avonds lokaal een enkel spatje regen gaan vallen. Met 19 graden zitten we aan de hoge kant voor de tijd van het jaar. De wind waait nog steeds uit het oosten/noordoosten en is overwegend matig van kracht.

Vanaf dinsdag ziet het weer er heel anders uit, bewolking neemt toe, de kans op wat lichte neerslag ook en de temperatuur doet een flinke stap terug, op dinsdag 13 graden, woensdag nog maar 10 graden, daarna gaat de temperatuur weer iets omhoog maar de 20 graden gaan we deze week niet meer halen.

De wind blijft uit het oosten/noordoosten waaien en is overwegend zwak tot matig van kracht. De nachttemperaturen schommelen zo rond de 3 á 4 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook