18.5 C
Medemblik
25 mei 2020 19:49
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden maar ook kans op een bui

MEDEMBLIK – Vandaag is een iets minder grijze dag dan donderdag, zelfs de zon zal zich af en toe laten zien en  met een middagtemperatuur van 11 graden is het warm voor de tijd van het jaar, normaal is een graad of 8 overdag. Wel kan er een enkel spatje regen vallen maar grote hoeveelheden zullen dit niet zijn, dat is voor zondag. De wind is matig met vlagen vrij krachtig en waait uit het zuiden tot zuidwesten. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar een graad of 9.

Zaterdag is een grijze dag met vrijwel geen ruimte voor de zon en vallen er een paar buien. De middagtemperatuur blijft steken bij 8 á 9 graden bij een vrij krachtige soms krachtige wind uit het zuiden/zuidoosten. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur niet, deze stijgt zelfs naar een graad of 11 en vallen er al enkele buien als voorbode voor een herfstachtige zondag.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Na zondag blijven wij onder invloed van storingen die vanaf de oceaan onze kant op komen, maandag is er iets meer ruimte voor de zon maar ook dan vallen er enkele buien, met 11 graden overdag is de temperatuur aan de hoge kant, de wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het westen/zuidwesten. Dinsdag is het een stukje frisser met 8 graden in de middag omdat de wind dan doordraait naar het westen/noordwesten. Na dinsdag blijft de temperatuur overdag schommelen rond de 8 graden overdag en 4 graden in de nachten. Vrij normale temperaturen voor begin december. Wel vallen er regelmatig enkele buien en is de wind matig tot vrij krachtig uit het westen/zuidwesten.

Voor meer weer kijkt u op de website van ons weerstation.

Whatsapp ons voor tips over nieuws uit uw straat/buurt/kern: 06-22283965  (enkel whatsapp) of mail ons op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook