Weerbericht Medemblik – in de middag zonnige momenten

MEDEMBLIK – De dag begint nog met wat lichte neerslag en mogelijk een enkele klap onweer, maar later op de dag trekken de buien weg en krijgt de zon meer ruimte om te schijnen. De middagtemperatuur loopt op naar 4 graden bij een matige wind uit het zuiden tot zuidwesten. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar net boven het vriespunt.

Woensdag ziet er niet zo fraai uit, vanuit het zuiden komt een storing over onze regio die lokaal voor veel regen gaat zorgen. De middagtemperatuur is met 6 graden net iets boven normaal voor de tijd van het jaar. De wind is vrij krachtig en tijdens een bui krachtig 5 á 6Bft en waait uit het zuiden. In de ncht naar donderdag daalt het kwik naar 4 graden.

Na woensdag blijft het onstabiel weer met afwisselend zonnige perioden en dan weer buien. Overdag 5 graden, in de nachten 2 á 3 graden en een wind die waait uit het zuidwesten later draaien naar het noordwesten.

Kijken we even verder vooruit dan is een winterse periode ver weg. Overdag temperaturen rond 7 graden, nachttemperaturen rond 4 graden en vrij veel bewolking maar ook soms wat ruimte voro de zon. Een witte kerst is ook dit jaar een utopie.

Reageren via facebook