Simon Schouten twijfelt over schaatscarriëre.

ANDIJK – Simon Schouten is er nog niet uit of hij het aankomend schaatseizoen weer de ijzers ondertrekt, Schouten heeft het druk op met het familiebedrijf en heeft uitbreidingsplannen dat veel van zijn tijd vraagt.

Mocht Simon Schouten toch beslissen om ook het seizoen 2019/2020 te gaan schaatsen dan zal dit waarschijnlijk niet meer voor de ploeg van Jillert Anema zijn maar voor Okay Fashion & Jeans schrijft schaatsen.nl

Schouten heeft een bewogen schaatsjaar achter de rug, relletjes op het ijs, valpartijen, schorsingen, Word cups, sportman van het jaar in Westfriesland, Europees kampioen, heerser op natuurijs, koning van de massastart, en weer een relletje.

Mocht Simon Schouten toch beslissen de schaatsen aan de wilgen te hangen dan kan hij terugkijken op een prachtige schaatscarriëre.

[signoff]

Reageren via facebook