10.3 C
Medemblik
25 februari 2021 00:52
Medemblik Actueel.

Met Sander Huisman, Karlijn Vriend en Gerard Venverloo. Decor; Mark Slot, composities; Arnoud Landsdaal; fotografie Thomas Franke.

Première Scheepsjongens van Bontekoe

HOORN – Op zondag 12 mei gaan de trossen los van een gloednieuwe familievoorstelling De Scheepsjongens van Bontekoe. In theater Het Pakhuis in Hoorn ontdekt u alles over de spannende reis naar Batavia met schipper Bontekoe naar het beroemde boek van Johan Fabricius. Drie spelers nemen het publiek mee op avontuur waarbij ​vriendschappen ontstaan, angsten worden overwonnen en keuzes gemaakt moeten worden. En Hajo, Padde en Flor laten zien dat je vooral je dromen niet moet opgeven. Aanvang 13.00 en 15.00 uur. Meer info en kaarten zie www.pakhuishoorn.nl

Het decor is inventief en prikkelt de fantasie. En er is volop ruimte voor ontroering, ultieme blijdschap en de nodige humor. Het publiek wordt tijdens deze avontuurlijke reis naar volwassenheid begeleidt met muziek en live gezongen liedjes. De familievoorstelling De Scheepsjongens van Bontekoe is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar.

De familievoorstelling De Scheepsjongens van Bontekoe is zowel voor de theaters als voor scholen/bibliotheken beschikbaar vanaf mei 2019.

Voor meer informatie zie ook de website: www.scheepsjongensvanbontekoe.nl

[signoff]

Reageren via facebook