Medemblik Actueel.

Politie

Tot ruim het dubbele van wat mag bij snelheidscontrole Opmeer

OPMEER – Woensdag heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Spanbroekerweg/Pade tussen Opmeer en Spanbroek waar een maximumsnelheid geldt van 50km/u. In totaal werden er 211 overtredingen geconstateerd waarbij snelheden van tussen de 77 tot 101km/u werd gemeten. 

De overtreders krijgen allemaal een schikkingsvoorstel via de post die voor een paar heel hoog zal uitvallen. De bestuurder die de 101km/u op de teller zette krijgt een brief van het openbaar ministerie met een schikkingsvoorstel, deze zal vele honderden euro’s zijn.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook