21.5 C
Medemblik
13 augustus 2020 07:44
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – overwegend bewolkt gedurende de dag.

MEDEMBLIK – Vandaag overheerst de bewolking maar in de middag is er soms wat ruimte voor de zon om tevoorschijn te komen. Met 11 graden, lokaal kan het een graadje warmer worden hoeven we over de temperatuur niet te klagen. De wind is matig van kracht en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 7 graden en klaart het op.

Vrijdag wordt een vrij zonnige dag en dat zullen we direct aan de temperatuur merken, die loopt in de middag op naar een graad of14 á 15, lokaal kan het zelfs 16 graden gaan worden. De wind is zwak tot matig en waait uit het zuiden.

Het weekend ziet er weer wat minder gunstig uit. Zaterdag overdag een graad of 9 met veel bewolking en een matige soms vrij krachtige wind uit het noorden, op zondag ook 9 graden maar dan is er iets meer ruimte voor de zon.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?