20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 20:14
Medemblik Actueel.

Dader zware mishandeling Nibbixwoud gezocht.

NIBBIXWOUD – Dinsdagochtend is ter hoogte van het Avia tankstation in Nibbixwoud een 15-jarige jongen door een scooterrijder keihard van zijn fiets getrapt. De jongen heeft door deze mishandeling behoorlijke verwondingen aan zijn gezicht opgelopen.

De jongen zegt tegen NH Nieuws dat de ‘aanval’ uit het niets gebeurde. “Op weg naar school wilde ik een groepje jongens inhalen, toen een soort van scooter van achteren ineens naast me kwam rijden. Omdat ik oordopjes in had, hoorde ik hem niet aankomen.”

De voor Lars onbekende man gaf hem een schop waardoor hij op de grond viel. “De man reed daarna door. Het was zeker geen ongeluk.”

Uitlachen
Totaal beduusd bleef bleef de 15-jarige op de grond liggen. “Het groepje jongens dat ik wilde inhalen, zag ik in mijn ooghoeken nog lachen. Ze zitten bij mij op school. Geen idee wat dat lachen betekende”, legt Lars uit. 

Lars is na de mishandeling naar de dokter gegaan met flinke schaafwonden in zijn gezicht. “Ik heb een schram bij mijn oog, een diepe snee in mijn kin die zeker een litteken wordt en een dikke lip.”

‘Wie flikt dit nou?’
Hij heeft zelf geen idee waarom hij van zijn fiets werd getrapt. Zijn vader reageert woedend op de gewelddadige actie. “Ik hoop dat die figuur zichzelf aangeeft. Wie flikt dit nou?”, aldus vader Vincent. 

Zelf wilde Lars alweer naar school, maar van zijn vader moest hij nog even thuisblijven. “Vandaag ga ik eerst even naar school om te kijken of zij weten wat er gaande is.”

Vincent en Lars gaan binnenkort aangifte doen bij de politie. 

Heeft u gezien wie dit gedaan heeft of weet u wie deze mishandelaar is, bel dan met de politie op 0900-8844 of als u toch liever anoniem blijft bel dan met 0800-7000.

Reageren via facebook