Medemblik Actueel.

Algemeen Bedrijven

SPAR Medemblik 2 weken dicht vanwege verbouwing

MEDEMBLIK – Nee het is geen vervroegde 1 april grap maar de winkel van SPAR aan de Nieuwstraat in Medemblik gaat tussen 28 maart en 11 april de deuren sluiten. In de twee weken dat zij dicht zijn wordt de winkel geheel op de schop genomen en aangepast aan de huidige eisen.

Mandy van Zeijl, dochter van de eigenaars, zegt dat SPAR Medemblik de nadruk gaat geven op verse producten, geen tien verschillende potten pindakaas maar zo vers mogelijk. Er komen 2 verschillende afdelingen, 1 voor de snelle boodschappen waarbij een winkelmandje genoeg is en een afdeling waar je voor de andere boodschappen terecht kan.

Op woensdagavond 10 april is er een receptie waarbij iedereen welkom is om de nieuwe winkel te komen bekijken, kopen is er die avond niet bij, daarvoor bent u vanaf 11 april om 08.00 uur weer welkom in de supermarkt.

Update: De postbussen gaan via de Tuinstraat, via de achterkant van het pand. De pakketpost gaat tijdelijk naar Opperdoes en RDW-handelingen naar DEEN Wervershoof.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook