23.5 C
Medemblik
12 augustus 2020 06:58
Medemblik Actueel.

Optic fiber cable

Delen Wervershoof al dagen verstookt van internet/telefonie en TV

WERVERSHOOF – Een kabelbreuk, opgelopen tijdens graafwerkzaamheden, zorgt ervoor dat abonnees van KPN en aanbieders die gebruik maken van het netwerk van KPN zoals Telfort, Online en Tele2, geen internet/telefonie of tv meer hebben.

KPN laat aan Medemblik Actueel werken dat het gaat om een forse beschadiging en er alles aan doet om de breuk te zo snel mogelijk te herstellen. KPN hoopt iedereen dinsdag de 19e weer te hebben aangesloten op het netwerk.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?