Kinderen Zwaagdijk-Oost willen ‘Stuntpark’

ZWAAGDIJK-OOST – In Zwaagdijk-Oost zijn maar weinig plekken te vinden waar de wat oudere kinderen kunnen spelen, de speeltuinen in Zwaagdijk-Oost zijn vooral geschikt voor de jonge kinderen maar voor kinderen vanaf 8 jaar is er verder weinig vertier te vinden.

Één van die kinderen heeft nu een brief geschreven aan wethouder Andrea van Langen met het verzoek of het mogelijk is dat bij de nieuwbouw die nu Zwaagdijk-Oost komt, of daar geen ‘stuntpark’ kan komen waar de kinderen kunnen steppen, skeeleren, BMX’en en skaten.

Tekst loopt door onder de afbeelding van waar het stuntpark zou moeten komen

De briefschrijver zegt dat ook voor de mensen die in de nieuwe wijk gaan wonen maar dat het ook voor hun erg leuk zou zijn als er vertier in de buurt is, zeker als ze kinderen hebben.

De briefschrijver ziet het gedeelte aan de linkerzijde van de Kreekrug het meest geschikt is om daar het stuntpark te bouwen. De direct omwonenden zijn al geïnformeerd en gevraagd naar hun mening, en allemaal waren ze positief, maar 1 omwonende voorziet wat overlast en doet de suggestie dat dit plan dan beter bij het sportterrein kan worden gerealiseerd.

Het is nu afwachten op de beslissing van het college en de gemeenteraad.

 

Reageren via facebook