Medemblik Actueel.

Landelijke Baanwedstrijd edite 2017 met Beau Wagemaker van Radboud aan de start(eigen (Foto aangeleverd)
Landelijke Baanwedstrijd edite 2017 met Beau Wagemaker van Radboud aan de start(eigen (Foto aangeleverd)
Algemeen Schaatsen & skeeleren

KNSB Baan Competitie 4 Inline-skaten

MEDEMBLIK – Zaterdag 26 mei zullen skeelertoppers als Kay en Rick Schipper, Kelly Schouten, Gerrie van Lingen, Bianca Roosenboom en Beau Wagemaker in actie komen bij de landelijke baanwedstrijd in Medemblik. Het programma start om 14:00 en de toegang is gratis.  Ook is een extra programma voor de jeugd: promotiewedstrijden tijdens en een clinic na de landelijke baanwedstrijd .

Tussen het programma voor de senioren gaat de jeugd onder begleiding achter een skeelertopper aan 3 minuten skeeleren en dan 2 rondjes afsprinten. Hiermee de unieke combinatie om zowel de senioren (helden/ voorbeelden) te supporten en kijken naar de wedstrijden, en daarbij ook nog zelf de skeelers aan te kunnen trekken. 

Verder is er na afloop nog een training/ clinic voor de jeugd van Radboud en meer direct na de puntenkoersen. En natuurlijk de kans op handtekeningen en foto’s op deze prachtige zaterdagmiddag!

Alle jeugd is welkom. Ook niet leden. Eventueel benodigde skate materialen kunnen worden geleend.

Locatie: Opperdoezerpad 2, 1671 NB Medemblik

Reageren via facebook