20.7 C
Medemblik
13 juli 2020 19:42
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – regen gedurende de ochtend.

MEDEMBLIK – Na een vrij onstuimige nacht waar windvlagen tot 80km/u over onze regio trokken start de ochtend met regen maar deze trekt in de loop van de ochtend weg naar het oosten. In de middag vallen er nog enkele biuen waarbij korrelhagel en onweer niet is uitgesloten. Tijdens buien kunnen er weer (zware)windvlagen voorkomen tot 85km/u. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden en daalt naar 5 graden in de nacht naar maandag.

Maandag is het vrijwel droog, er kan lokaal een enkel spatje regen vallen maar dat zal niet veel zijn. De wind is een stuk minder dan de afgelopen tijd en waait uit het noordwesten. Met 9 graden is het ook de laatste dag dat wij onder de 10 graden blijven overdag.

Vanaf dinsdag gaat het echt voorjaar worden. Droog, veel zon en de wind valt vrijwel geheel weg en is dan zwak tot matig en waait uit het varierende richtingen. Overdag loopt de temperatuur op naar 10 graden op dinsdag tot 17 graden op vrijdag.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?