20.1 C
Medemblik
7 augustus 2020 03:33
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Lenteconcert muziekvereniging T.A.V.E.N.U. Opperdoes

OPPERDOES – Muziekvereniging T.A.V.E.N.U. geeft zaterdag 13 april om 20.00 uur een Lenteconcert in Dorpshuis “De Torenschouw”, Torenstraat 17 in Opperdoes. Het concert staat onder leiding van dirigent Dethmer Jan van Heerde.

Het thema van het concert is : “Towards a new horizon”.

Dit thema verwijst naar een vervolg op het succesvolle debuut van de nieuwe dirigent Dethmer Jan van Heerde tijdens het Winterconcert in januari.  Daarnaast zijn hier binnen het concertprogramma passende composities bij opgenomen  zoals “Towards a new horizon”, “Earth, wind and fire” en “As the moon whispers”.

Ook zal er een optreden zijn  van het leerlingenorkest “Oktafria” o.l.v. Lieuwe de Jong en van de leerlingen van Tavenu.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?