Lenteconcert muziekvereniging T.A.V.E.N.U. Opperdoes

OPPERDOES – Muziekvereniging T.A.V.E.N.U. geeft zaterdag 13 april om 20.00 uur een Lenteconcert in Dorpshuis “De Torenschouw”, Torenstraat 17 in Opperdoes. Het concert staat onder leiding van dirigent Dethmer Jan van Heerde.

Het thema van het concert is : “Towards a new horizon”.

Dit thema verwijst naar een vervolg op het succesvolle debuut van de nieuwe dirigent Dethmer Jan van Heerde tijdens het Winterconcert in januari.  Daarnaast zijn hier binnen het concertprogramma passende composities bij opgenomen  zoals “Towards a new horizon”, “Earth, wind and fire” en “As the moon whispers”.

Ook zal er een optreden zijn  van het leerlingenorkest “Oktafria” o.l.v. Lieuwe de Jong en van de leerlingen van Tavenu.

[signoff]

Reageren via facebook