Medemblik Actueel.

Mirandamania 2019 goed voor 14.390 euro

MEDEMBLIK – Afgelopen vrijdag begon het weekendje Mirandamania waarin veel mensen zich inzetten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen tegen melanoomkanker. De scholieren van de groep achten van de basissscholen en de brugklassers van De Dijk uit Medemblik en van het Wirigingherlant uit Wieringerwerf fietsten al ruim 1800 euro bij elkaar.

Zaterdag kwam daar nog het nodige bij, zodat de voorlopige eindstand is uitgekomen op 14.390 euro. 110 fietsen stonden klaar voor de vele deelnemers en opvallend deze editie de vele teams die met 3 of meer personen deelnamen.

Rond 16.00 uur werd het eindsignaal gegeven en de voorlopige eindstand bekend gemaakt waarna o.a. het Inloophuis Medemblik een grote cheque kreeg overhandigd. Maar dit was nog niet het slot van de Mirandamania, direct na de uitreiking moesten de fietsen zo snel mogelijk aan de kant worden geschoven want ’s avonds was daar nog het muziekspektakel met o.a. hitlijstenbestormer én Medemblikker Pascal Redeker.

Roel Braaksma van de organisatie liet weten, heel blij te zijn maar ook erg moe, ‘deze dagen gaan je niet in de koude kleren zitten.’ De definitieve eindstand zal 1 dezer weken bekend worden gemaakt.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?