14.9 C
Medemblik
4 juli 2020 06:35
Medemblik Actueel.

De twee mannen kijkend naar de Witte Vloot die Medemblik aandoet. (Foto: Wijnand Baerken)

Medemblik gaat zich meer richten op aanbod riviercruises

MEDEMBLIK – De gemeente investeert samen met Stadshavens en ondernemers in het ontwikkelen van een aantrekkelijk aanbod voor gasten die met een riviercruise in Medemblik komen. Dat doen ze omdat ze graag willen dat de ondernemers ook echt aan de riviercruise gaan verdienen.

Het college stelde op 17 juli 2018 het ambitiedocument ‘Medemblik: riviercruisestad’ vast. Daarin staat dat de gemeente het belangrijk vindt om het aanbod te ontwikkelen. Zo kan het aantal riviercruisebezoekers groeien. Uitgangspunt is dat de overlast voor de bewoners beperkt blijft.

Op dit moment wordt het toeristisch programma voor Medemblik ontwikkeld, samen met Stadshavens Medemblik BV en de coördinator toeristische marketing.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook