15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 19:04
Medemblik Actueel.

Heiwerkzaamheden Microsoft veroorzaker slapeloze nachten inwoners Medemblik

MEDEMBLIK – Waar eerst werd gedacht aan de werkzaamheden in het Windpark Wieringermeer blijkt de bron van alle ellende het Microsoftterrein op Agriport A7 te zijn. De aannemer houdt zich niet aan de regels en begint vaak veel eerder en gaat veel langer door met heiwerkzaamheden.

Microsoft zelf blijkt hier niet van de op de hoogte te zijn en ook Hollands Kroon zegt dat de aannamer dit vrijwel zeker op eigen houtje heeft gedaan. De politie heeft een bezoekje gebracht aan het bedrijf maar wat uit dit gesprek naar voren is gekomen is nog onduidelijk.

Als het goed is worden er nu maatregelen genomen en moet het over en uit zijn met de overlast van de heiwerkzaamheden.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?