Afvalinzameling tijdens de feestdagen

MEDEMBLIK – Rond feestdagen wijzigt de afvalinzameling van HVC. Mogelijk worden de bakken rond de feestdagen op een eerder of later moment geleegd. Kijk vroegtijdig in de afvalkalender in de HVC afval-app of op hvcgroep.nl wanneer uw bak wordt geleegd of de zakken worden opgehaald.

Hoe zit het met Koningsdag?

Op Koningsdag (dinsdag 27 april) komt HVC op een andere dag langs dan u gewend bent. Wilt u weten op welke dag uw bak geleegd wordt? Download de HVC afval-app of kijk in de online afvalkalender op hvcgroep.nl/afvalkalender en vul je postcode en huisnummer in. In de app kunt u er ook voor kiezen om een melding te ontvangen wanneer HVC langskomt en zoek je op welk afval in welke bak hoort.

Afvalbrengstations gesloten op feestdagen

De afvalbrengstations zijn op feestdagen gesloten. De dagen voor en na feestdagen zijn vaak drukker. Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, houd dan rekening met langere wachttijden. Kijk voor het adres en de openingstijden van het dichtstbijzijnde afvalbrengstation in de HVC afval-app of op hvcgroep.nl/afvalbrengstation.

Geopend met Bevrijdingsdag

Op Bevrijdingsdag (5 mei) komt HVC gewoon langs om de bakken te legen. Ook de klantenservice van HVC is op de normale tijden bereikbaar en het afvalbrengstation is open. We verwachten extra drukte op het afvalbrengstation met Bevrijdingsdag, houd rekening met een langere wachttijd of kom op een andere dag langs.