Actieve senioren in Medemblik sporten zich fit met volleybal!

MEDEMBLIK – Je fit en jong blijven voelen, vooral voor ouderen boven de vijftig, wordt medebepaald door verantwoord blijven bewegen. Dat een uurtje ontspannen bewegen ook nog eens een prettig gevoel van welzijn geeft en heel gezellig kan zijn, is voor sommigen misschien nieuw. De Stichting DAS (De Actieve Senioren) biedt al jaren verantwoorde bewegingsactiviteiten aan voor senioren.

Naast de nodige inspanning bieden deze activiteiten vooral veel ontspanning en plezier. Deelnemers variëren in de leeftijd van 55 tot 75+. Senioren die starten met één van de DAS-activiteiten zijn positief over het effect ervan. “Ik geniet elke week” zegt een enthousiaste deelnemer, die het volleybal als activiteit heeft gekozen. Want door te blijven bewegen worden uw spieren sterker en motoriek beter waardoor u minder snel valt en minder kans loopt om iets te breken. Daarnaast geeft het meer energie en zorgt voor sociale contacten. Volleybal is een ideale bezigheid om dit te bereiken.

Het volleybal 55+ is elke dinsdag van 15.00 tot 16.00 uur in gymzaal: “De Munt”. Er wordt enthousiast gevolleybald in 2 gemengde teams die in strijdlust niet voor elkaar onder doen. Ervaring met volleybal is geen vereiste, ook beginners zijn welkom. Vindt u het leuk om in teamverband te sporten, om u conditie te verbeteren of op peil te houden in een gezellige sfeer, meldt u zich dan aan bij het volleybal of ga een keer kijken.

Informatie kunt u krijgen bij mevr. H. Mulder, telefoon: 0227-542401

[signoff]

Reageren via facebook