Crowdfundingsactie voor Albert (92 jaar) en Hylke (90 jaar) loopt storm

WINKEL – Albert (92 jaar) en Hylke (90 jaar) runnen al 57 jaar een manufacturen zaak in Winkel, een echte winkel van sinkel. Afgelopen 21 februari kwam een jongedame vragen voor een specifiek kledingstuk, vlak na haar kwamen nog 3 mensen binnen die opa en oma afleiden in een ander deel van de winkel. Aangesloten aan de winkel is het woonhuis gelegen, de jongedame heeft zich hier toegang tot genomen en 16.000 euro aan spaargeld en 7000 euro aan sieraden gestolen.

Om de twee oudjes toch nog een gelukkige oude dag te geven is Elvira Mels een crowdfunings-actie gestart en toen de website Geenstijl hier lucht van kreeg ging het heel hard en is het bedrag waarop gehoopt was al ruimschoots gehaald.

Doneert u ook? 

[signoff]

Reageren via facebook